maandag 10 september 2012

Vrijdag is het al zover!

Het circus is voor ons weer begonnen. Afgelopen donderdag kregen we het telefoontje van Wereldkinderen dat alles geregeld was en dat we Gloria op mochten halen: Vrijdag worden we al verwacht in Zuid-Afrika. We reizen dus donderdag-avond al af.

Dat zet een hele malle molen in beweging, want nu moet alles nog geregeld worden. Afspraken verzetten en zaken verschuiven hier thuis. Maar ook onderdak regelen voor de hondjes en de poes. Vliegreis boeken en onderdak daar regelen. En wat moet er allemaal mee?

Ondertussen moest ook het verjaardagsfeestje van Thabo van afgelopen vrijdag geregeld worden en gaat het gewone werk voor deze week gewoon door. De chaos werd compleet toen we afgelopen vrijdag bericht kregen dat we eerst een week in J’burg moeten door brengen en dus niet eerst naar Pretoria gaan. Dat is een hele andere gang van zaken!

En oh ja! Als de hondjes naar het asiel moeten: Ze zijn nog niet inge-ent tegen kennelhoest!

Tussen alle drukke zaken door zijn we heel verheugd, dat we Gloria mogen gaan halen. We pakken nu de knuffels en de kleertjes in en maken ons vieren gereed voor de afreis.

drukke groetjes,
Kya, Thabo, heit en mem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten